Centre d'interpretació del romànic de la Vall de Boí

Emplaçament: Erill la Vall | Superfície: 519,40 m2



El Projecte té el seu origen en l’anàlisi d’un programa de Centre d'Interpretació i en la tensió que produeix llegir el lloc, com aquell indret que és, amb la proximitat ineludible del campanar de Santa Eulàlia i el fons muntanyós de la vessant nord,mirar de crear una unitat d’espai d’escala de vianant, entesa des de la densitat del vell teixit urbà,i del lloc amb les característiques actuals i futures segons les directrius urbanístiques, establint una jerarquia bàsica segons el programa, plantejant un àrea d’espais d’ús fix de serveis i administració, i una àrea d’espais convertibles i per tant polivalents, que permetrien establir diferents usos, amb dues peces fixes, l'Espai del Romànic i la Biblioteca.


- 1 / 7 +


Avís legal  |  Mapa Web  |  Consultes i suggeriments  |  Portfolio  |  Área clientes  |  Blog  |  Segui-nos a:    
Pampols Arquitecte slp © Perception