Residència geriàtrica i centre gerontològic Myces

Emplaçament: Lleida | Superfície: 3.241,00 m2



La presència d’un entorn edificat de forta presència, la parcel·la situada dins una parcel·la d’equipament en el pati d’illa i la recerca del millor asolellament possible, condicionen la resposta arquitectònica. L’edifici es configura com un vaixell varat que guanya una alçada per alliberar el màxim d’espai lliure de pati, afavorint la possibilitat de crear un paisatge interior on mirar i gaudir. Això permet encabir el programa en un cos baix, transparent que estableix els límits i un front metàl·lic que acaba de dotar l’espai d’illa de personalitat pròpia.


- 1 / 5 +
- 1 / 4 +


Avís legal  |  Mapa Web  |  Consultes i suggeriments  |  Portfolio  |  Área clientes  |  Blog  |  Segui-nos a:    
Pampols Arquitecte slp © Perception